5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

CMS

CMSNL.com, ook bekend als Consolidated Motor Spares Netherlands, is een online retailer gespecialiseerd in motorfietsonderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 1996 begonnen als “Classic Motor Supplies” en richtte zich aanvankelijk op onderdelen voor klassieke motorfietsen voordat het zijn assortiment uitbreidde naar hedendaagse modellen. CMSNL.com staat nu bekend om zijn uitgebreide selectie van meer dan 4,3 miljoen producten, die een breed scala aan motormerken en -modellen bestrijken. Het bedrijf biedt OEM (Original Equipment Manufacturer) en aftermarket-onderdelen van hoge kwaliteit voor grote motormerken zoals Honda, Yamaha, Kawasaki en Suzuki. Hun inventaris omvat onderdelen voor motorfietsen, ATV’s, scooters, jetski’s, buitenboordmotoren en zelfs sneeuwscooters, voor verschillende voertuigtypen en behoeften. Het productassortiment van CMSNL.com strekt zich uit van motoronderdelen tot carrosseriedelen, waardoor het een one-stop shop is voor motorliefhebbers en professionals. CMSNL.com is gevestigd in Lelystad en heeft een uitgebreid magazijn van ongeveer 11.000 m2, wat zorgt voor een grote voorraad en snelle levering. Ze zijn trots op hun toewijding aan kwaliteit en gemak en bieden gemakkelijke online bestelling, snelle verzending, professionele verpakking en levering in meer dan 60 landen. Daarnaast biedt CMSNL.com deskundige hulp om klanten te helpen de juiste onderdelen te vinden voor hun specifieke behoeften. CMSNL.com onderscheidt zich op de markt door zijn uitgebreide inventaris, zijn toewijding aan klantenservice en zijn vermogen om onderdelen te leveren voor zowel klassieke als moderne modellen, waardoor het een waardevolle bron is voor motorfietseigenaren en restaurateurs over de hele wereld.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met CMS. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij CMS of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij CMS al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van CMS te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over CMS, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van CMS

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij CMS.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.