5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Cocktailsperpost.nl

Cocktailsperpost.nl is een initiatief van Bar Company. Dat zijn professionele cocktailshakers met erg veel ervaring op dit gebied. Vanuit deze ervaring is het idee ontstaan om kant en klare cocktail pakket via de post te gaan versturen. Met deze pakketten kun jij een professionele cocktail shaken, gewoon vanuit je huiskamer. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld door de professionele shakers waardoor de kwaliteit van de cocktail die je kunt maken met de pakketten als het goed is hoger is dan wanneer je dit zelf probeert samen te stellen. Tevens is de verpakking van de tubes in een giftbox gemaakt om cadeau te kunnen geven. Er zijn verschillende pakketten en samenstellingen, van bestsellers tot meer onbekende cocktails. Bij ontvangst van de box zit een QR code die leidt naar de instructievideo van de betreffende cocktail. Zo is het zeer eenvoudig deze zelf te maken. Het is ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te bestellen bij het bedrijf. De klantenservice is zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor vragen of extra informatie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Cocktailsperpost.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Cocktailsperpost.nl is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Cocktailsperpost.nl

Cocktailsperpost.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.