Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Coco & Eve

Coco & Eve is een cosmetica- en verzorgingsmerk dat artikelen verkoopt die met krachtige en tropische ingrediënten zijn geproduceerd waardoor er positieve effecten merkbaar zijn en je leven zal voelen als een constante vakantie. Er worden producten aangeboden in drie grote categorieën, namelijk: haarproducten, Bruiningsproducten en Lichaamsverzorgende producten. Coco & Eve wordt is onder andere genoemd in de Cosmopilitan, ELLE, Glamour en MailOnline. Bestellingen kunnen van over de hele wereld op de website worden geplaatst, er wordt namelijk naar vele landen verzonden door de webshop. Coco & Eve kan ook op verschillende sociale media platforms worden gevolgd, zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Tictoc en nog meer. Naast de webshop kunnen klanten ook een interessante blog vinden die betrekking heeft op de producten die in de webshop worden aangeboden. Bekijk de producten van Coco & Eve in de webshop die kan worden bezocht op Cocoandeve.com.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Coco & Eve met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Coco & Eve een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Coco & Eve deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Coco & Eve kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Coco & Eve laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Coco & Eve

wgqb5z7bv8e3iuu1

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.