5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Copenhagen Shoes

Copenhagen Shoes, een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan Scandinavisch erfgoed en waarden, biedt een gevarieerd assortiment damesschoenen. Hun collectie is ontworpen met een vrouwelijke geest, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van hoogwaardige materialen en unieke, mooie kleuren. Het assortiment van Copenhagen Shoes omvat verschillende soorten laarzen zoals enkellaarsjes, Chelsea boots, klassieke laarzen, hoge laarzen, leren laarzen, veterschoenen, westernlaarzen en winterlaarzen voor verschillende stijlen en voorkeuren. Een belangrijk aspect van Copenhagen Shoes is de focus op duurzame en milieuvriendelijke productiemethoden. De ‘We Care’-lijn van het merk staat voor ethisch en verantwoord ontwerpen en produceren, waarbij leer wordt gebruikt dat op duurzame wijze is verwerkt. Deze aanpak onderstreept het streven van Copenhagen Shoes naar transparantie en een geïnformeerde keuze voor de consument, in lijn met waarden als fatsoen, eerlijkheid en respect. Daarnaast biedt Copenhagen Shoes ook een assortiment schoenverzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat klanten de kwaliteit en levensduur van hun schoenen kunnen behouden. Het ethos van het merk is diep geworteld in integriteit, respect, eerlijkheid en transparantie en streeft ernaar om deze waarden in elk aspect van zijn activiteiten te integreren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Copenhagen Shoes. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Copenhagen Shoes en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Copenhagen Shoes laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Copenhagen Shoes

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Copenhagen Shoes.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.