5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

CrowdFarming

CrowdFarming is een platform dat consumenten rechtstreeks verbindt met kleine boeren die kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en ethisch ingekocht voedsel produceren. Het platform is opgericht in 2018 en is gevestigd in Spanje, maar werkt met boeren van over de hele wereld. Het platform werkt doordat consumenten een deel van de oogst van een boer kunnen ‘adopteren’, door vooraf een deel van de oogst te kopen of door zich te abonneren op regelmatige leveringen van producten. Dit biedt kleine boeren een betrouwbare bron van inkomsten en helpt duurzame en ethische landbouwpraktijken te ondersteunen. Het platform van CrowdFarming legt de nadruk op transparantie en traceerbaarheid, zodat consumenten hun producten kunnen volgen vanaf de boerderij tot aan hun voordeur. Het platform benadrukt ook het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame landbouwpraktijken, waardoor de milieu-impact van de voedselproductie wordt verminderd. CrowdFarming ondersteunt niet alleen kleine boeren, maar helpt ook voedselverspilling tegen te gaan door alleen te oogsten wat nodig is en de producten rechtstreeks aan de consument te leveren. Dit vermindert de tijd en middelen die besteed worden aan transport en opslag, en zorgt ervoor dat de producten vers en van hoge kwaliteit zijn. CrowdFarming wil consumenten aanspreken die duurzame en ethische landbouwpraktijken willen steunen en tegelijkertijd willen genieten van verse producten van hoge kwaliteit. Het platform zorgt voor een directe link tussen boeren en consumenten, waardoor de ondoorzichtigheid van andere partijen en bedrijven wordt weggenomen en een transparanter en duurzamer voedselsysteem wordt opgebouwd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met CrowdFarming. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over CrowdFarming en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij CrowdFarming? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over CrowdFarming! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van CrowdFarming

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij CrowdFarming.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.