5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Curveswear

Het bedrijf Curveswear is een aanbieder op het gebied van corrigerend ondergoed (shapewear). Het bedrijf biedt shapewear aan wat volgens de aanbieder niet alleen corrigerend, maar ook mooi, sexy en elegant is. In het assortiment van het bedrijf Curveswear vind je producten die ingedeeld zijn in categorieën die aangeven waar zij goed voor zijn; een slanke taille, een platte buik, of juist mooie billen en benen. De merken van het corrigerende ondergoed wat in de webshop van het bedrijf worden aangeboden zijn, onder meer, Conturelle Felina, Magic Bodyfashion, Maidenform, Prima Donna, Simone Pérèle en Spanx. De webshop van het bedrijf draagt het Trusted Webshops Keurmerk. Klanten beoordelen de shop als uitstekend; met 4,65 van de 5 punten in totaal. Deze beoordeling is gebaseerd op meer dan 175 reviews van klanten via Trusted Shops.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Curveswear. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Curveswear en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Curveswear? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Curveswear! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Curveswear

Curveswear

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.