5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Custom Decks

CUSTOM DECKS is een innovatieve onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van custom skateboards en griptapes. Met een focus op creativiteit en personalisatie, biedt CUSTOM DECKS klanten de mogelijkheid hun eigen skateboard decks en griptapes te ontwerpen, wat zorgt voor een uniek eindproduct dat perfect aansluit bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren. De producten van CUSTOM DECKS variëren van skateboards voor actief gebruik tot kunstwerken voor aan de muur, waardoor ze een brede doelgroep aanspreken. De decks worden vervaardigd in samenwerking met vooraanstaande fabrieken zoals PS Stix, HLC en Clutch, waardoor de kwaliteit van elk board gegarandeerd is. CUSTOM DECKS biedt een uitgebreid assortiment aan designs, van artistieke samenwerkingen tot de “The Art of Skateboarding” collectie, waarmee de grenzen tussen skatecultuur en beeldende kunst vervaagd worden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Custom Decks. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Custom Decks om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Custom Decks.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Custom Decks

Custom Decks

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.