4.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  8
  Sportschoenen
  Goede winkel met net personeel en ik ben erg goed geslaagd. Ik heb misschien wel 10 paar gepast en de medewerker was vriendelijk en geduldig met ons.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Rotterdam
  Filiaal Rotterdam is heel goed bevallen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  5 sterren
  DAKA sport is een fijne website om te shoppen, mooie spullen die lang mee gaan voor goede prijzen.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Daka

Daka is een sportwinkel die online te vinden is. Waar het bedrijf in eerste instantie vanuit Rotterdam opereerde, zijn er nu 17 fillialen in het land te vinden. Je kunt de bestellingen altijd online plaatsen, waardoor je niet naar de winkel hoeft. Daarbij heb je de keuze uit een ruim assortiment. Zo kun je sportkelding, schoenen en wintersportbenodigdheden aanschaffen. Ook zijn er andere accessoires in het assortiment opgenomen.
Bij Daka draait het volledig om kwaliteit. Je ziet dit direct terug aan de merken die in het assortiment opgenomen zijn. Al jouw favoriete merken zijn gebundeld, zoals Nike, Adidas, Björn Borg en Wilson. Medewerkers hebben alle kennis in huis om jou te adviseren over de sportartikelen en je kunt jouw aankopen zowel in de winkel als online doen. Dit zorgt direct voor meer gemakken en ontspanning en je bepaalt alles helemaal zelf.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Daka. De beoordeling van 8.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Daka met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Daka een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Daka deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Daka kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Daka laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Daka

Daka

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.