5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Zeer tevreden
  Wij hebben een schilderij laten maken en dit zal een erfstuk worden in de familie, wat een pracht en gemaakt door een zeer taltenvolle kunstenaar. Voor kunstliefhebbers die een pronkstuk naar wens in huis willen kan ik de grootmeesters als samenwerkings partner ten zeerste aanraden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Prachtig
  Zo fantastisch tevreden dat ik overal een positieve review voor jullie schrijf, echt een geweldig schilderij met de hand gemaakt.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De grootmeesters

Op de website van De grootmeesters wordt handgeschilderde kunst aangeboden. De schilderijen worden met de hand geschilderd door ervaren artiesten. Het bedrijf heeft als missie om hoogwaardige handgeschilderde kunst toegankelijk te maken voor meer mensen, dit betekent ook dat het bedrijf dergelijke kunst voor een lagere prijs aanbiedt dan gewoonlijk. In het assortiment of de galerij van het bedrijf vind je onder meer moderne kunst, eigentijdse kunst, pop-art, beroemde kunst, abstracte kunst en meer. Ook is het bij dit bedrijf mogelijk om een schilderij te laten maken van een foto die je zelf uitkiest. Het bedrijf is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Amsterdam. Je ontvangt als klant een garantie met een termijn van vijf jaar op de schilderijen die je er kunt aanschaffen. De schilderijen worden op basis van de bestelling geproduceerd. Hierdoor is de levertijd van deze aanbieder zo’n vijftien à twintig werkdagen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De grootmeesters. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over De grootmeesters en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij De grootmeesters? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over De grootmeesters! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van De grootmeesters

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij De grootmeesters.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.