4.8/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.5/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  8
  Hele goede boxen
  Wij zijn als gezin onwijs blij met de complete maaltijdboxen van de Krat en kunnen die zeer warm aanbevelen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Super!
  Geweldig, we hebben de Krat in verschillende varianten al een tijdje en het bevalt bijzonder goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Geweldige boxen
  De box moet je gewoon proberen. Het is werkelijk geweldig in zijn eenvoud. De mensen die dit maken moeten die met liefde samenstellen, dat kan niet anders. Elke keer weer heerlijk van het seizoen eten, verser dan vers!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Eindelijk duurzaam eten!
  Wat ontzettend fijn dat er een maaltijd box beschikbaar is waarbij alles eerlijk gaat en er weinig afval is, sommige bedrijven maken er echt een potje van terwijl we het juist samen moeten doen. De recepten zijn overigens echt enorm lekker en creatief, maar wel simpel te maken gelukkig.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Krat

De Krat is een online aanbieder van duurzame maaltijdboxen. Het team den De Krat streeft ernaar om de maaltijd box eerlijk te verkopen met oog op de boeren, producten en leveranciers van de ingrediënten. Daarnaast moet de maaltijd box zoveel mogelijk afvalvrij zijn en wordt er maximaal gerecycled. De aanbieder is aangesloten bij het B-Corp certificaat en zet zich in voor de Global Goals van Oxfam Novib. In de webshop kan worden gekozen voor een eenmalige levering, of juist voor een abonnement, daarbij is er altijd een keuze uit 6 verschillende boxen met verschillende recepten. Daarnaast is het bestellen of afzeggen van de maaltijdbox twee keer per week mogelijk zodat klanten niet onnodig aan abonnementen vastzitten. De website van De Krat kan worden geraadpleegd voor informatie, de Blog en de veelgestelde vragen, uiteraard kan er ook contact worden opgenomen met de klantenservice.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Krat. De beoordeling van 9.5/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.75 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van De Krat wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe De Krat presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van De Krat

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij De Krat.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.