5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Depositphotos

Depositphotos is een wereldwijde stockfoto- en videomarktplaats die bedrijven en particulieren toegang biedt tot hoogwaardige visuele content. Het in 2009 opgerichte bedrijf is gevestigd in New York City en heeft kantoren over de hele wereld. Depositphotos biedt een brede selectie van rechtenvrije foto’s, vectorafbeeldingen en videomateriaal in verschillende categorieën, waaronder zaken, onderwijs, lifestyle en technologie. Het platform heeft meer dan 200 miljoen bestanden in haar bibliotheek en elke dag wordt nieuwe inhoud toegevoegd. De website van het bedrijf is gemakkelijk te gebruiken en biedt klanten een reeks zoek- en filteropties om hen te helpen de juiste visuele inhoud voor hun behoeften te vinden. De site biedt ook een reeks abonnementen en aankoopopties op aanvraag om tegemoet te komen aan verschillende budgetten en projectvereisten. Naast de enorme bibliotheek met visuele inhoud biedt Depositphotos ook een reeks diensten en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het creëren en verbeteren van hun visuele inhoud. De fotobewerker van het bedrijf, Crello, geeft gebruikers toegang tot een reeks sjablonen en ontwerptools om professioneel ogende afbeeldingen te maken, terwijl de AI-gestuurde visuele zoektechnologie klanten in staat stelt om naar soortgelijke afbeeldingen te zoeken door simpelweg een bestaande afbeelding te uploaden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Depositphotos. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Depositphotos is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Depositphotos

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Depositphotos.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.