3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Deze site is een scam
  Ik koop een steam account met een game op.
  Maar ik krijg niet alle info.
  Alleen de login.
  Niet het emailadres en paswoord van emailadres.
  Dus ik kan het account niet van mij maken.
  Met deze gegevens kan ik het emailadres niet veranderen naar mijn emailadres
  en paswoord. Dus de verkoper heeft volledige controle over het steam account.
  Hij kan zelf het paswoorfd veranderen of na een tijdje het account gewoon vezrderverkopen
  Ik heb 2x gevraagd voor deze info maar hij weigerd dit te geven en antwoord niet meer.

  De livechat op de site is een ramp : chat staat uren open en na exact 112min krijg ik reactie van een chatbot.

  edit: login en paswoord werkt niet eens

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Good
  Received recently. Had problems with my order. Wrote to support and received a prompt reply. Recommend
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Difmark

Difmark is een online marktplaats gespecialiseerd in de verkoop van digitale goederen en diensten, met een focus op gaming-gerelateerde producten. Het platform brengt verkopers en kopers met elkaar in contact en biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving voor transacties. Difmark biedt een breed scala aan digitale producten, waaronder game keys, game accounts, in-game items, gift cards, software en diverse andere digitale diensten. Op het platform kunnen gebruikers digitale goederen zoeken en kopen tegen concurrerende prijzen. Verkopers op Difmark zijn geverifieerd, waardoor de kwaliteit en legitimiteit van de verkochte producten gewaarborgd is. Kopers kunnen ook recensies en beoordelingen van verkopers lezen om weloverwogen beslissingen te nemen voordat ze tot aankoop overgaan. Difmark zet zich in voor de veiligheid en het gemak van haar gebruikers. Het platform gebruikt een veilig betalingssysteem om de financiële gegevens van gebruikers te beschermen en biedt verschillende betalingsopties zoals creditcards/debetkaarten, PayPal en cryptocurrencies. Daarnaast biedt Difmark klantenondersteuning om gebruikers te helpen met eventuele problemen of vragen die zich kunnen voordoen tijdens het aankoopproces of na de transactie. Door een breed aanbod van digitale goederen en diensten, scherpe prijzen en een veilige omgeving voor transacties aan te bieden, wil Difmark de grootste marktplaats worden voor gamers en gebruikers die digitale producten willen kopen en verkopen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Difmark. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Difmark maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Difmark, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Difmark. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Difmark als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Difmark

Difmark

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.