5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Donnerberg

Donnerberg.net richt zich op producten rond het thema wellness en fitness accessoires, waarbij het welzijn van mensen centraal staat. Het bedrijf Donnerberg werd in 2007 in München opgericht en produceert sindsdien producten in de wellness-sector. Hiertoe behoren trilplaten, nekmassagers, sportmassagers, bamboekussens, gezichtsmaskers en lendensteunen, ook wel rugsteunen genoemd. De producten ondersteunen het eigen welzijn of maken de spieren los en verlichten ze. Het SportGun massageapparaat geeft een percussiemassage en ontspant de spieren. Op die manier regenereert het lichaam sneller na de training. Tegelijkertijd zijn de wellness-producten bedoeld om klachten te voorkomen. Op www.donnerberg.net vinden de winkelbezoekers gedetailleerde uitleg over alle aangeboden producten en de nodige argumenten voor de toepassingsgebieden. Donnerberg.net is elk jaar op ongeveer 250 beurzen vertegenwoordigd, waaronder Europese metropolen als Londen, Parijs, Manchester en Bologna. Donnerberg.net werkt nauw samen met fysiotherapeuten, apothekers, gezondheidsspecialisten. Voor klanten en belangstellenden is een advies-hotline beschikbaar, evenals uitgebreide informatie over het produktassortiment.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Donnerberg. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Donnerberg zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Donnerberg. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Donnerberg

Donnerberg

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.