4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Werkt fantastisch
  De panda knuffel heeft voor ons erg goed gewerkt. Het alarm is een goede trigger en scheelt heel vaak bed verschonen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Geduld!
  Je moet geen wonderen verwachten maar het is bij ons toch zeker 75% beter geworden met de artikelen van Dryly. Wel na een hoop proberen helaas maar ik ben toch wel blij dat we in ieder geval een aanknopingspunt kregen hierdoor.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Dryly

Dryly is een aanbieder van een oplossing tegen bedplassen door kinderen. In de webshop kun je Plaswekker pakketten, Plaswekker ondergoed, knuffels, matrasbeschermers en hardware kopen. Dryly werkt met een app voor Android en iOS, sensor en ontvanger welke in een knuffel is verwerkt. Dryly wordt vergoed door sommige zorgverzekeraars. Het product wordt uitgebreid toegelicht op de website zodat klanten precies kunnen lezen hoe het product werkt alvorens het wordt aangeschaft. De producten zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Dryly.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Dryly. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Dryly of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Dryly al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Dryly te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Dryly, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Dryly

Dryly

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.