5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Dutch Diet

Dutch Diet is een gezondheids- en wellnessmerk dat zich richt op het bevorderen van een gezonde levensstijl door middel van dieet- en mindsetcoaching. Het bedrijf is opgericht door de zussen Patricia en Sabrina en biedt een scala aan programma’s en persoonlijke coachingservices gericht op gewichtsverlies en het aannemen van gezondere eetgewoonten. Hun aanpak is gebaseerd op de Nederlandse Dieet Methode, die de nadruk legt op de traditionele Nederlandse keuken met een moderne twist en evenwichtige en voedzame maaltijden bevordert. De online academie van Dutch Diet biedt drie hoofdprogramma’s: ‘Slank en Fit door de Overgang’, ‘Back on Track’ en ‘Stay on Track’, elk ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende stadia en behoeften in het afslanktraject. Deze programma’s bieden persoonlijke voedingsplannen, e-learning modules en inzicht in eetgewoonten en keuzes. Daarnaast biedt Dutch Diet één-op-één coaching, inclusief op maat gemaakte voedingsplannen en voortdurende ondersteuning voor een periode van maximaal negen maanden. Deze service is erop gericht om af te stappen van traditionele dieetmethodes en in plaats daarvan te pleiten voor duurzame veranderingen in je levensstijl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Dutch Diet. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Dutch Diet en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Dutch Diet? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Dutch Diet! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Dutch Diet

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Dutch Diet.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.