5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ecolinq

Ecolinq is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van biobased en biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Met een sterke focus op duurzaamheid wil Ecolinq milieuvriendelijke alternatieven bieden voor traditionele verpakkingsmaterialen, de milieu-impact van verpakkingsafval verminderen en bijdragen aan een circulaire economie. De productportefeuille van Ecolinq bestaat uit een breed scala aan biogebaseerde en biologisch afbreekbare materialen zoals composteerbare zakken, voedselverpakkingen en beschermende verpakkingsmaterialen. Deze producten zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals plantaardige materialen en zijn ontworpen om op natuurlijke wijze af te breken, waardoor hun impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Ecolinq biedt duurzame verpakkingsoplossingen voor bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, detailhandel en e-commerce. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die de duurzaamheid en functionaliteit van zijn producten verder kunnen verbeteren. Ecolinq werkt samen met onderzoeksinstellingen, industriële partners en andere relevante partijen om in de voorhoede te blijven van bio-based en biologisch afbreekbare verpakkingstrends en -ontwikkelingen. Door deskundig advies en consultancydiensten te leveren, wil Ecolinq ervoor zorgen dat bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen met vertrouwen kunnen implementeren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ecolinq. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Ecolinq en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Ecolinq laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Ecolinq

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Ecolinq.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.