5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

eKodoKi

eKodoKi is een bedrijf met bijzondere producten gemaakt van ecologische of gerecyclede materialen. Denk hierbij aan tassen gemaakt van autogordels, of portemonnees vervaardigd uit kurk. Door het gebruik van deze materialen kan er worden genoten van mooi design, zonder dat dit impact heeft op het milieu. De manier waarop de producten worden vervaardigd en de wijze waarop het bedrijf zijn missie uitvoert zijn te zien via de website en op verschillende social media. Ook alle producten, tassen en accessoires kun je hier vinden.Vanuit het hoofdkantoor in Nederland worden orders over de hele wereld verstuurd. Afhankelijk van de afstand tot Nederland duurt dit van 1 dag tot ongeveer 2 weken. Meer informatie over de levertijd en verzendkosten zijn op de website te vinden. Hier kun je ook de klantendienst van eKodoKi bereiken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met eKodoKi. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij eKodoKi met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je eKodoKi een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij eKodoKi deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van eKodoKi kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij eKodoKi laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk eKodoKi

Ekodoki

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.