5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ellevet Sciences

Ellevet Sciences is een innovatief bedrijf dat CBD producten ontwikkelt voor huisdieren, deze zijn klinisch onderzocht waarvan de uitkomsten ook op de website te vinden zijn. Je kunt voor je eigen huisdier een product aanschaffen maar er is ook een aparte afdeling waar professionals en dierenartsen terecht kunnen voor producten van ElleVet. Er staat veel informatie over de producten en de toepassingen op verschillende kwalen bij honden. Je kunt bijvoorbeeld capsules en olie aanschaffen die op verschillende manieren ingenomen kunnen worden door de hond. Je kunt op de website ook meer vinden achter de mensen die bij het bedrijf werken en de wetenschap die is gebruikt om de producten te ontwikkelen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ellevet Sciences. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Ellevet Sciences maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Ellevet Sciences, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Ellevet Sciences. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Ellevet Sciences als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Ellevet Sciences

Ellevet Sciences

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.