5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fafrees

Fafrees is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling van betaalbare, hoogwaardige elektrische fietsen en accessoires voor verschillende groepen mensen. Het bedrijf is opgericht in 2020 met als doel beweging te vergemakkelijken en mobiliteitsuitdagingen op te lossen door middel van technologische promotie. Fafrees wil de meest milieuvriendelijke en gezonde manier van reizen bieden en mensen aanmoedigen om de fiets te verkiezen boven het autorijden. Ze hebben een aantal mid-drive e-bikes in hun assortiment en hebben dubbele batterijen op sommige van hun producten. Het bedrijf hecht veel waarde aan de aankoop- en gebruikerservaring van de klant en werkt onvermoeibaar aan de tevredenheid van de klant over zijn producten. Fafrees biedt een verscheidenheid aan elektrische fietsen, waaronder robuuste en duurzame mountainbikes, comfortabele stadsfietsen voor woon-werkverkeer en lichtgewicht en wendbare racefietsen. De passie van het bedrijf voor design en technologie stelt hen in staat om betere en meer betaalbare elektrische fietsen aan te bieden zonder aan kwaliteit in te boeten, zodat meer mensen het gemak van elektrische fietsen kunnen ervaren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fafrees. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Fafrees is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fafrees

Fafrees

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.