5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fashionstore.nl

Fashionstore is één van de 100+ domeinen van Shoppartners, dit domein is gericht op het hele assortiment van Bellatio/Shoppartners en heeft dus geen eigen kleding assortiment. De website draagt het Thuiswinkel waarborg certificaat en verzamelt reviews van klanten bij Feedback Company. Bestellingen op de websites van Shoppartners worden verzonden naar Nederland en België.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fashionstore.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Fashionstore.nl of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Fashionstore.nl al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Fashionstore.nl te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Fashionstore.nl, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fashionstore.nl

Fashionstore

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.