5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Heldere site
  Zeer nette site, alle producten zijn erg hoogwaardig. Tip is de tablettensnijder dat vind ik een uitkomst.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Zeer tevreden
  Je werd helemaal doodgegooid met reclames van Flinndal en blijkbaar werkt dat toch. Ik ben het toch maar gaan proberen en ik ben er bijzonder tevreden over. Ook de levering in de bus is ideaal maar vooral de supplementen zelf zijn echt voor mij zeer goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Mijn vaste leverancier voor de dagelijkse supplementen
  Super goede producten en super service, ik voel me er geweldig bij en het is erg handig dat de zendingen gewoon door de brievenbus komen in een knap doosje.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Flinndal

Flinndal is een Nederlandse webshop in vitamine en opgericht in 2005. Waar het begon met twee soorten vitamine, is het assortiment inmiddels flink uitgebreid. Alle producten worden zelf ingepakt, hierdoor kunnen de pakketjes gemakkelijk door de brievenbus. Ook kan je een abonnement nemen waarbij je elke drie maanden een nieuwe voorraad aan producten krijgt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Flinndal. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Flinndal met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Flinndal een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Flinndal deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Flinndal kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Flinndal laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Flinndal

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Flinndal.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.