5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Wat een weldaag
  Wat een prachtig uitgevoerde heerlijkheid zeg. Absolute aanrader, dik verdiend 5 sterren. We hebben echt heerlijk genoten, wat een SUPER kwaliteit gebruiken jullie. Ga zo door, we zijn dik tevreden en heel enthousiast!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Food and Wood

Food and Wood, een Nederlands bedrijf met vestiging in Apeldoorn, werd in 2019 opgericht door Pamela Plomp en haar vriend Julien. De passie voor eten, en dan vooral borrelen, leidde tijdens een vakantie tot het idee om een eigen bedrijf op te starten.Food and Wood biedt borrelplanken en cateringdiensten op locatie aan.Klanten kunnen op de website foodandwood.nl terecht voor het bestellen van borrelplanken, borrelboxen, borrelpakketten of een uitgewerkte borrelcatering. De samenstelling van de verschillende mogelijkheden wordt netjes aangegeven en de allergeneninformatie is beschikbaar. Voor mensen die vegetarisch of vegan eten zijn ook mogelijkheden voorzien, net als er aangepaste planken zijn voor zwangere vrouwen.Door middel van gekoeld transport wordt iedere bestelling netjes bij de klant thuis afgeleverd en dit al voor bestellingen voor 1 persoon. Gaat het om producten die niet gekoeld hoeven te worden, dan doet het bedrijf beroep op Post.nl voor de levering. Klanten die dat willen, kunnen op weekdagen ook zelf hun bestelling afhalen op de bedrijfslocatie in Apeldoorn. Voor grotere groepen is borrelcatering op locatie mogelijk.Food and Wood werd als beste getest door AD.nl en op de site zijn de ervaringen van eerdere klanten met een beoordelingsscore weergegeven.Voor klanten die vragen hebben, die een bes is er een support e-mailadres beschikbaar.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Food and Wood. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Food and Wood met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Food and Wood een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Food and Wood deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Food and Wood kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Food and Wood laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Food and Wood

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Food and Wood.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.