5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Formovie

Formovie Tech is een joint venture tussen Appotronics Corporation en Xiaomi Technology, en is een wereldwijd toonaangevend merk in de markt voor lasertelevisie en slimme projectoren. Het bedrijf gebruikt laser display technologie die gewoonlijk wordt gebruikt in bioscoop projectiezalen om groot scherm laser projectie producten te creëren die entertainment en smart living integreren voor consumenten. De producten zijn ontworpen om een bioscoopervaring te bieden in het comfort van iemands eigen huis. Formovie heeft verschillende prijzen en certificeringen gewonnen en heeft meer dan 100 patenten aangevraagd. Het bedrijf staat al drie jaar op rij op de eerste plaats in de verkoop van lasertelevisies op de Chinese online shoppingfestivals en heeft zijn producten nu ook in Europa verkocht. Het bedrijf streeft ernaar te voldoen aan de behoeften van de gebruikers en het laserspoor te cultiveren om een betere ervaring te bieden. Formovie heeft belangrijke partners aangetrokken op het gebied van productproductie, audiovisuele technologie en inhoudsplatforms om een uitstekende productkwaliteit en gebruikerservaring te garanderen. Gebruikers kunnen Formovie producten kopen via hun website of erkende dealers, en het bedrijf heeft ook een newsroom als u hun ontwikkelingen wilt volgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Formovie. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Formovie met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Formovie een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Formovie deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Formovie kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Formovie laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Formovie

Formovie

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.