5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fotosticker.net

Het platform fotosticker.net is een onderdeel van het bedrijf Fotogeschenk. Het bedrijf biedt middels deze website online foto’s aan op stickervellen, in tal van formaten. Het is bij dit bedrijf mogelijk om fotostickers te bestellen vanaf het formaat 9 bij 4 centimeter tot en met 160 bij 130 centimeter. De stickers die in de webshop van het bedrijf worden aangeboden zijn zowel watervast als bestand tegen zonlicht. De stickers zijn dus voor zowel binnen als buiten geschikt en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op deuren, (gladde) wanden, auto’s, motoren, caravans, ramen en nog veel meer. Het bedrijf Fotosticker.net is gevestigd in Nederland, om precies te zijn in Kampen. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om de fotostickers per post te ontvangen, maar het is ook mogelijk om de Osteden in Nederland.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fotosticker.net. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Fotosticker.net en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Fotosticker.net? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Fotosticker.net! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fotosticker.net

Fotosticker

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.