5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Foundr

Foundr is een wereldwijd media- en educatiebedrijf dat zich richt op ondernemers en een breed scala aan middelen aanbiedt die zijn ontworpen om de startups van vandaag de kans te geven de industrieleiders van morgen te worden. Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een baken voor ondernemerschapsonderwijs en maakt het toegankelijk voor een breed publiek wereldwijd. Centraal in de missie van Foundr staat de democratisering van ondernemerschapsonderwijs. Het bedrijf bereikt dit door het creëren en verspreiden van uitgebreide, bruikbare content die is afgeleid van de inzichten en strategieën van enkele van de meest succesvolle ondernemers van onze generatie. Op deze lijst staan onder andere Richard Branson, Arianna Huffington en Mark Cuban. De aanpak van Foundr is om de ervaringen van deze zakelijke leiders te distilleren in praktisch, bruikbaar advies. Het bedrijf biedt educatief materiaal waaronder tijdschriften, podcasts, video’s en artikelen. Daarnaast biedt Foundr een reeks online cursussen die zich richten op verschillende aspecten van bedrijfsgroei en -ontwikkeling. Deze cursussen zijn ontworpen om gedetailleerde kaders en formules te bieden om ondernemers door de fijne kneepjes van het opbouwen en opschalen van hun bedrijf te leiden. Met een aanwezigheid in 174 landen en een aanhang van meer dan 3 miljoen is Foundr een begrip geworden op het gebied van ondernemerschapsonderwijs. De inhoud van het bedrijf, die meer dan 300 podcasts en 1000 artikelen omvat, richt zich op een breed scala aan ondernemersinteresses en -sectoren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Foundr. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Foundr en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Foundr? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Foundr! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Foundr

Foundr

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.