1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Opgelicht
  Bij dit bedrijf niets bestellen. Wordt niet geleverd reageert daarna niet op e mails telefonisch onbereikbaar. Dus terug betalen hebben ze daar nog nooit van gehoord. Als niemand meer wat besteld verdwijn dit bedrijf vanzelf
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Opgelicht / onprofessioneel manier van handelen
  Spalding coachbord gekocht, stift gebruikt die bij het bord hoorde en het bord is onmiddelijk vies geworden en de stift is niet uit te vegen. Meedere malen contact proberen te maken met verkoper zowel via whatsapp als sms, met foto’s wat er aan de hand is zonder enige reactie.
  Eenmaal telefonisch contact wil de verkoper dat ik kosten maak door het bord alsnog terug te sturen voor controlen want ik citeer: ‘uit mijn ervaring blijkt dat altijd de verkeerde stift is gebruikt’
  Onprofessioneel en zeer verdachte manier van handelen, vooral door het lezen van andere reviews van andere sites….die ik te laat heb gezien anders had ik hier niet gekocht.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Blijf ver weg bij dit bedrijf!!
  Had een basketbal gekocht bij Gameballs, deze liep vanaf de eerste week al langzaam leeg zonder dat de bal beschadigd was.

  Er is mij eerst gevraagd een formulier in te vullen, dit is gedaan. Na 2 weken geen gehoor heb ik zelf maar gebeld en kreeg ik te horen dat er gebeld zou worden met een oplossing. Na vervolgens weken lang niks te horen heb ik besloten maar weer zelf te bellen en heb ik de meneer uitgelegd dat het niet zo moet zijn dat ik bijna 2 maanden moet wachten op een oplossing.

  Vervolgens is er samen met deze meneer afgesproken dat ik een nieuwe bal, van een paar euro duurder, zou krijgen en dat deze zonder kosten voor mij mijn kant op zou komen. Een dag daarna krijg ik een mail van meneer met de vraag of ik toch nog even de verzendkosten en de extra kosten voor de bal wil betalen.

  Ik weer gebeld en kreeg toen te horen dat meneer mij niet kan helpen, waarop ik reageerde dat ik het hier niet mee eens was. Hier werd vervolgens op gereageerd met “ik wil je hier niet bij helpen”.

  Doe jezelf een plezier en koop ergens anders je producten voor een paar euro meer en blijf a.u.b. ver weg bij dit bedrijf!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Gameballs

Gameballs is een webshop in sportartikelen. Voor de sporten, Basketbal, Volleybal, Voetbal, Korfbal, Beach Volleybal en handbal worden ballen, kleding, bescherming en trainingsmaterialen verkocht. Merken die in het assortiment zitten zijn onder andere; Gala, Mikasa, Derbystar, Spalding, Molten en Adidas. Gameballs heeft een webshop keurmerk van Keurmerk.info.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Gameballs. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Gameballs en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Gameballs laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Gameballs

Gameballs

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.