1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Niet bestellen mensen
  Niet bestellen mensen. Ondanks duidelijke uitleg bij bestelling wordt er op de verkeerde tijd bezorgd. Dag later wel goed na bellen en nogmaals uitleggen. Krijg ik een rekening voor nabezorgen! En na tig telefoontjes en e-mails geen enkele reactie. Behalve dreigementen de factuur uit handen te geven aan een incassobureau, waarschijnlijk het werkelijke business model. Ga lekker naar de bakker in de buurt, hardwerkende eerlijke mensen en de taart is vast 10x lekkerder. Je bent gewaarschuwd.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Niet Kopen
  Zeer slechte ervaring, taart die niet te eten is en klantenservice die niks doet.

  Hier niet kopen! je betaalt veelste veel voor wat je krijgt

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Zeer slechte ervaring !
  Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Voor mijn verjaardag een taart besteld voor mijn collega’s in de ochtendploeg die tot 11 uur werken. Ik zag op de website dat bezorging mogelijk was tussen 8 en 11 uur tegen een betaling van 15,99 bezorgkosten, belachelijk duur ook, om 11.30 uur kreeg ik een telefoontje van mijn collega; waar blijft je taart man? we moeten naar huis. De taart werd een uur te laat bezorgd toen iedereen vertrokken was, contact opgenomen met klantenservice en zij zei dat ik 6 euro bezorgverschil terug krijg. Aan de taart had ik uiteindelijk niets gehad en ik heb de 6 euro nooit gezien, ik was de hele dag boos, en dat op mijn verjaardag! de bestelling had binnen de afgesproken tijd geleverd moeten worden. nooit meer gefelicitaart.nl.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

GefeliciTAART.nl

GefeliciTAART is een online taartenwinkel, welke vindt dat er altijd iets te vieren is. Het assortiment bestaat onder meer uit romige slagroomtaarten, gekleurde marsepein taarten, persoonlijke fototaarten, cijfertaarten voor een jubileum of verjaardag, geboorte taarten voor de kersverse ouders en frisse vruchtenvlaaien. Je kunt taarten bestellen voor 10, 20, 30 en tot wel 90 personen. Het bedrijf bestaat sinds 1995 en verkoopt naast taarten ook chocolade.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met GefeliciTAART.nl. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij GefeliciTAART.nl of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij GefeliciTAART.nl al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van GefeliciTAART.nl te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over GefeliciTAART.nl, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van GefeliciTAART.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij GefeliciTAART.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.