5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  go4inkt
  zeer goed en snel, ook netjes verpakt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Go4inkt

Het bedrijf Go4Inkt is een onderneming van Alterna – Go4inkt B.V. Het bedrijf is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Meijel (regio Roermond). Het bedrijf startte in het jaar 2004 eerst met de inkoop van inkt, toners, printers en papier voor de eigen organisatie. Hierna startte de handel via externe online platforms (marktplaats, ebay) en aan vrienden en familie. In het jaar 2007 werd de eigen webshop gelanceerd. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en inmiddels actief in diverse landen in Europa. In de Nederlandse webshop van het bedrijf kunnen klanten terecht voor inkt, toners, printers, papier, batterijen, opslagsystemen en accessoires zoals labels en tape. De merken die het bedrijf in het assortiment heeft zijn, onder andere, HP, Canon, Lexmark, Dell, Epson, Xerox, Ricoh en nog veel meer. Klanten beoordelen het bedrijf Go4Inkt als zijnde zeer goed; met een 9,3 (van de tien punten in totaal). Dit oordeel is gebaseerd op meer dan 4100 reviews van klanten op de website van het bedrijf.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Go4inkt. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Go4inkt met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Go4inkt een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Go4inkt deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Go4inkt kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Go4inkt laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Go4inkt

Go4inkt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.