5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HAVA

HAVA, zoals gepresenteerd op hun website havalab.com, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van counter top vaatwassers. Een van hun aanbevolen producten is de HAVA R01, met een compact ontwerp dat de ruimte optimaliseert, waardoor het ideaal is voor omgevingen met beperkte ruimte op het aanrecht. Deze vaatwasser is niet alleen gloednieuw verkrijgbaar, maar het bedrijf biedt ook gereviseerde HAVA R01 modellen die grondig zijn onderhouden en getest om de kwaliteit te garanderen. De HAVA R01 is ontworpen met functies die de hedendaagse gebruiker aanspreken. Ondanks het kleinere formaat biedt de machine vijf wasprogramma’s voor een grondige reiniging en een uitgebreide 360° spoeling. De droogmogelijkheden van de vaatwasser zijn ook noemenswaardig. Na elke cyclus, behalve de fruitcyclus, droogt de HAVA R01 de vaat gedurende 60 minuten met lucht om een ongerepte afwerking te garanderen. Het bedrijf biedt ook een optionele droogstand die het proces nog eens 60 minuten voortzet, gevolgd door 72 uur ventilatie. Deze functie helpt om servies hygiënisch te houden en geurvorming te voorkomen. Vanuit milieu- en economisch oogpunt benadrukt HAVA de efficiëntie van zijn product. De HAVA R01 is ontworpen om slechts 5 liter water per cyclus te gebruiken, wat volgens het bedrijf kan resulteren in een waterbesparing tot 80% in vergelijking met handmatig afwassen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HAVA. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij HAVA met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je HAVA een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij HAVA deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van HAVA kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij HAVA laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van HAVA

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij HAVA.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.