5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede klantenservice
  Wij konden helaas onze reservering niet laten doorgaan door de maatregelen. Heel jammer maar de klantenservice van het laatste tafeltje heeft ons netjes geholpen zonder problemen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Het laatste tafeltje

Het Laatste Tafeltje is een online platform waar je als klant kunt profiteren van diverse aanbiedingen en kortingsacties voor reserveringen bij restaurants dichtbij huis. Op de website van Het Laatste Tafeltje vind je zowel last minute aanbiedingen als aanbiedingen die langdurig door blijven lopen. Last Minute aanbiedingen zijn altijd in beperkte mate beschikbaar. Wanneer je als klant een aanbieding aanschaft op de website van het bedrijf, voldoe je de betaling online en ontvang je daarna per e-mail een coupon. Deze coupon kun je bij binnenkomst bij het restaurant laten zien (dit kun je zowel digitaal als geprint doen). Wanneer je gebruikmaakt van een last minute aanbieding, brengt het platform het betreffende restaurant direct op de hoogte van jouw reservering. Wanneer je voor een langer lopende aanbieding kiest, kun je zelf een reservering plaatsen door contact op te nemen met het restaurant. Je kunt niet alleen via de website gebruikmaken van de diensten van het bedrijf, maar ook via de app (geschikt voor Android en iOS). De website van het platform draagt het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Het Laatste Tafeltje is een platform van De Dagpas BV. De Dagpas B.V. is ene Nederlands bedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Groningen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Het laatste tafeltje. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Het laatste tafeltje en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Het laatste tafeltje? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Het laatste tafeltje! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Het laatste tafeltje

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Het laatste tafeltje.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.