5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Himiway

Himiway is gespecialiseerd in elektrische fietsen en biedt een reeks modellen die ontworpen zijn voor verschillende terreinen en gebruiksdoeleinden. Het assortiment van het bedrijf omvat de Himiway Cruiser, Zebra, Cobra en diverse andere modellen die zijn afgestemd op specifieke rijbehoeften zoals woon-werkverkeer, off-road rijden en vrachtvervoer. Elk fietsmodel is uitgerust met elektrische ondersteuning, wat zorgt voor een grotere actieradius en gemakkelijker rijden in verschillende landschappen. Himiway fietsen zijn ontworpen om lange afstanden af te leggen, met een actieradius tot 80 mijl op één acculading in optimale omstandigheden. Ze worden ook ondersteund door robuuste garanties die twee jaar dekking op hun producten garanderen, een uniek kenmerk in de e-bike-industrie. Daarnaast biedt het bedrijf accessoires en ondersteuningsopties om de rijervaring te verbeteren en de fietsen na verloop van tijd te onderhouden. Het merk is aanwezig in verschillende regio’s, waaronder de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk, en heeft een breed klantenbestand.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Himiway. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Himiway en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Himiway? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Himiway! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Himiway

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.