5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Origineel cadeau!
  Mijn vader was ontzettend verrast door dit cadeau, een leuk detail is het aantal levensdagen, dat zijn er meer dan je zou denken!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Historische Kalender

Op de website van de Historische Kalender kunnen persoonlijk gemaakte oorkondes worden besteld voor personen die bijvoorbeeld jarig zijn, of juist getrouwd zijn, een arbeidsjubileum hebben en nog veel meer mogelijkheden. De oorkonde zal dan persoonlijke informatie bevatten en relevante informatie van de geboortedatum. Op die manier is de oorkonde voor iedereen uniek en persoonlijk. De documenten kunnen met en zonder lijst worden verzonden voor verschillende prijzen. Voor vragen over de producten kan er eenvoudig contact worden opgenomen door een email te sturen naar info@historischekalender.nl. De persoonlijke oorkondes kunnen eenvoudig via de website worden besteld en betaald, dan worden ze naar de klant thuisgestuurd binnen 1 werkdag en met de reguliere post.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Historische Kalender. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Historische Kalender zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Historische Kalender. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Historische Kalender

Historische Kalender

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.