5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Topssysteem
  Heel handig systeem en werkt feilloos.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Heel handig
  Super handig systeem, ik merk nu hoe ik het gebruik eigenlijk pas hoe makkelijk het is dus ik schrijf graag een lovende review over instant ink.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Fijne service, geen gedoe meer!
  Ik gebruik het nu enkele maanden en ben zeer tevreden over de service. We hebben een klein kantoor met zo’n 6 printers en zien absoluut een besparing op de inktkosten, daarnaast hebben we geen onnodige inktpatronen in de kast liggen en zitten we ook niet onverwacht zonder, het systeem is betrouwbaar.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HP Instant INK

HP Instant Ink is een nieuwe methode van inkt kopen voor printers, de focus van HP ligt hier dan ook op fysieke besparing van inkt en daarmee kosten voor zowel de klant als de leverancier. Klanten kunnen op basis van een printplan, dat is de te verwachte printhoeveelheid, een abonnement afsluiten bij HP Instant Ink. Wanneer de printer bijna door zijn inkt heen is zal deze automatisch een bestelling naar HP Instant Ink sturen waarna dit automatisch zal worden thuisbezorgd. Op deze manier wordt er slechts de inkt besteld die ook gebruikt wordt en zullen er geen onnodige kosten worden gemaakt. Abonnementen bij HP Instant Ink kunnen flexibel worden aangepast en opgezegd. HP Instant Ink geeft aan dat ze middels deze nieuwe vorm van inkt bestellen bijdragen aan het stimuleren van de circulaire economie, meer informatie hierover is te vinden op de website van HP. Contact met de klantenservice van HP Instant Ink kan via de live-chat op de website en klanten kunnen een account aanmaken om zaken zelf te kunnen regelen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HP Instant INK. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van HP Instant INK wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe HP Instant INK presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk HP Instant INK

hp instant ink

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.