5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

I-Run

i-Run is een online platform dat zich voornamelijk richt op hardloop-, trailrunning- en fitnessproducten, maar biedt ook een breed scala aan artikelen voor wandelaars. Oorspronkelijk stond het platform bekend om hardloopschoenen en hardloopkleding, maar nu biedt het een uitgebreid assortiment sportkleding en accessoires. Het aanbod van de website omvat een breed scala aan productmaten met meer dan 46.000 varianten van meer dan 200 sportmerken. Tot deze merken behoren Nike, Adidas, Altra en La Sportiva. Terwijl hardloopkleding het grootste deel van de catalogus uitmaakt, is het assortiment wandelkleding aanzienlijk uitgebreid, zoals blijkt uit de laatste blogposts over wandelen. Een bijzonder kenmerk van i-Run is het advies dat klanten krijgen. Het platform biedt toegang tot een team van experts om klanten te helpen producten te kiezen en ervoor te zorgen dat ze de artikelen kiezen die het beste passen bij hun specifieke activiteiten en behoeften.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met I-Run. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij I-Run met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je I-Run een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij I-Run deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van I-Run kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij I-Run laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk I-Run

I-Run

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.