1.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  iBOOD producten zijn gewoon duurder dan gewone winkels
  Ik was ooit een vaste klant van ibood maar later ben ik gaan vergelijken met andere winkels zag nog goedkoper dan ibood.
  Ibood gaat klanten afleiden met %korting maar dat klopt helemaal niet en daardoor iBood heeft minn account geblokeer!
  Mensen jullie zijn gewaarschuwd !
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Voordat het artikel verstuurd word, gaan er al tot 15 werkdagen verloren. Daarna 2 keer over een mailtje gehad, dat de levering verlaat gaat worden.
  Kortom , waardeloos. Nu mijn bestelling maar geannuleerd. Kijken hoe lang het gaat duren voor ik mijn geld terug krijg!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  4
  Minder dan vroeger
  Ik heb erg veel besteld bij iBood en ik was vroeger altijd mega tevreden. Tegenwoordig een aantal missers gehad en dat vind ik toch wel jammer.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

iBood

iBood is een online winkel voor dagaanbiedingen. Het platform werd in 2005 opgericht en verkoopt elke dag nieuwe deals in de categorieën: Electronics, Home & living, DIY, Sports & Fashion en Bulk. iBood staat voor Internet’s Best Online Offer Daily, naast aanbieding kun je op de site ook een forum vinden, waarop de community die is gecreëerd door de jaren heen de verschillende aanbiedingen bediscussieerd. iBood is ook actief in België, Duitsland, Groot Brittannië, Ierland Oostenrijk en Polen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met iBood. De beoordeling van 2.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij iBood met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je iBood een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij iBood deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van iBood kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij iBood laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk iBood

iBood

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.