5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Infracko

Het in Denemarken gevestigde Infracko is een gevestigde naam in de sector voor IT-apparatuur. Deze B2B-distributeur is gespecialiseerd in een breed scala aan netwerk- en IT-oplossingen. Hun expertise strekt zich uit van server- en opslagoplossingen, pc-systemen en netwerkapparatuur tot AV- en multimedia-aanbiedingen. Bijzonder opmerkelijk is hun uitgebreide assortiment servers, notebooks, netwerkswitches en videoconferentieapparatuur. Als kwaliteitsgerichte leverancier zorgt Infracko ervoor dat zijn producten en diensten aan de hoogste normen voldoen. Het bedrijf heeft IT-apparatuur op voorraad van industriereuzen als Dell, HP, Lenovo en Cisco, zodat klanten toegang hebben tot betrouwbare apparatuur van hoge kwaliteit die hun operationele efficiëntie kan verbeteren en stroomlijnen. Het uitgebreide assortiment omvat ook kabels, adapters, monitors, grafische kaarten en een reeks andere IT-componenten en -accessoires. Het team met ervaring in de branche geeft accuraat en professioneel advies, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit boven kwantiteit. Ze bieden ook een volledig scala aan IT managed en professionele diensten, van installatie en onderhoud tot het oplossen van problemen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Infracko. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Infracko met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Infracko een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Infracko deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Infracko kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Infracko laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Infracko

Infracko

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.