5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Isagenix

Isagenix is een gezondheids- en wellnessmerk. Met meer dan drie decennia ervaring zijn de oprichters voortdurend bezig met innovatie op de markt. Het ethos van het bedrijf is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen toegang moet hebben tot superieure wellnessmogelijkheden. Deze overtuiging wordt weerspiegeld in het aanbod van het bedrijf, dat gewichtsbeheersing, natuurlijke schoonheid, dagelijkse voeding, gerichte gezondheid en fitness omvat. Een van de producten in hun assortiment is Collagen Elixir™, een mix van collageenpeptiden uit zee van verantwoorde herkomst gecombineerd met krachtige plantaardige ingrediënten om een stralende gloed en holistisch welzijn te bevorderen. In tegenstelling tot vluchtige gezondheidstrends promoot Isagenix een duurzame manier van leven, waarbij het benadrukt dat elke actie een impact heeft op de individuele gezondheid, het welzijn van het gezin en de planeet als geheel. Het merk streeft ernaar om de reis naar een betere gezondheid te vereenvoudigen door de op bewijs gebaseerde formules voortdurend te verfijnen en ambitieuze duurzaamheidsdoelen te stellen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Isagenix. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Isagenix wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Isagenix presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Isagenix

Isagenix

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.