3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Rampzalig product, koop hier geen tuinkas.
  Ik heb spijt als haren op m’n hoofd dat ik hier ooit mee in zee gegaan ben. Je krijgt gewoon drie grote colli met bosjes opgebonden totaal willekeurige aluminium onderdelen en een miljard andere kleine deeltjes. Daar zit dan een handleiding bij die kant noch wal raakt, en waar onderdelen zoals een simpele schroef al onder drie verschillende onderdeel-nummers door het leven gaan.

  De handleiding begint niet op de logische plaats, de beginplek wordt pas op 2/3 van de handleiding besproken. Voorts zijn de tekeningen slecht en verwarrend, en is het gewoon niet te doen.

  Ik geloof best dat deze kas uiteindelijk iets zou kunnen zijn, maar ik heb gewoon 3000 ballen door de WC getrokken, omdat JimmyAtWork geen enkele montage service kan bieden. Grappig genoeg claimen ze wel dat de hele showroom vol staat met kassen die ze opgebouwd hebben.

  Contact met JimmyAtWork lijkt in eerste instantie prima. Er zaten drie onderdelen bij die gewoon verbogen / stuk waren, en die kreeg ik in een vloek en een zucht opgestuurd. Maar de fundering staat nog onaangeroerd in de tuin omdat het ding gewoon, met de handleiding die ze hebben, door een normaal mens niet op te bouwen is.

  Ik heb zelfs een professionele kassenbouwer laten kijken, maar die weigerde om het project aan te nemen.

  De mensen van JimmyAtWork laten je bij iets puntigere vragen over terugname of montagehulp gewoon in je sop gaar koken. Ze doen niet aan montagehulp, kennen geen mensen die hun kassen wel op kunnen bouwen, en omwille van de levering van de extra onderdelen kwam ik buiten de reclamatie-tijd terech, dus terugsturen is geen optie.

  Er valt niet mee te praten, dit is een totale desinvestering.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Heel vriendelijk geholpen
  Ik heb via Whatsapp contact opgenomen met Jimmy at work, toen werd ik vriendelijk geholpen bij mijn aankoop van een carport. De levering was volgens afspraak en de kwaliteit is dik in orde. Montage was ook vrij eenvoudig en helder uitgezet, dus al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Jimmy at Work

Bij Jimmy at Work kun je terecht voor de aankoop van tuin gerelateerde bouwartikelen. Er worden bijvoorbeeld Tuinkassen, Tuinkamers, Tuinhuizen, Carports en Pergola’s verkocht bij Jimmy at Work. Naar eigen zeggen heeft de aanbieder in de afgelopen jaren meer dan 15.000 tuinkassen, tuinhuizen en pergola’s verkocht binnen Nederland en België. Voor hulp en montage van de artikelen kan de website worden geraadpleegd, daar staat alles tot in detail beschreven. Ook wordt er een Blog bijgehouden met bijvoorbeeld interessante informatie over glasgebruik in tuinkassen, of hoe je bijvoorbeeld zelf pepers kunt kweken. Op Pinterest, Facebook en Instagram is Jimmy at Work te volgen, daarnaast kunnen vragen worden gesteld aan de klantenservice via Telefoon, E-mail of het contactformulier. Via Feedback Company worden actief reviews van klanten verzameld, daar scoort Jimmy at Work een 9,1 uit 10, gemiddeld in 2021.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Jimmy at Work. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Jimmy at Work om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Jimmy at Work.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Jimmy at Work

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Jimmy at Work.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.