5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl is een Nederlands bedrijf en is gespecialiseerd in alle producten die je als keeper maar nodig kunt hebben. Het bedrijf biedt in haar online shop onder meer keepershandschoenen, keeperskleding en keepersbescherming aan, maar ook voor trainingsmateriaal voor het voetballen, reguliere voetbalkleding en voor accessoires zoals handschoenreinigers, ballentassen en voetballen kun je bij Keepershandschoenen.nl terecht. In het assortiment van Keepershandschoenen.nl vind je onder meer de merken zoals Adidas, Elite, Reusch, Puma en Gladiator Sports. Het bedrijf is gevestigd in Volendam en biedt haar klanten tal van voordelen aan bij het bestellen. Zo levert het bedrijf de bestelling gratis bij klanten af wanneer zij een bestelling plaatsen, zoals het gratis bezorgen van bestellingen van 50,- euro of meer, een zeer snelle levering (voor 23:30 bestellen is vaak al de volgende dag in huis) en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Buiten haar webshop om heeft Keepershandschoenen.nl ook een YouTube kanaal genaamd Keepershandschoenen TV, waarop interviews met bekende keepers gedaan worden en waarop handige tips en tricks voor het kiezen van de juiste keepershandschoenen te vinden zijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Keepershandschoenen.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Keepershandschoenen.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Keepershandschoenen.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Keepershandschoenen.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Keepershandschoenen.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Keepershandschoenen.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.