5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Altijd perfect verzorgd
  Al sinds 3 jaar bestel ik hier met grote tevredenheid de pakketten voor mijn zaak. Alles is telkens tot in de puntjes verzorgd en er zijn geen verbeterpunten die ik kan noemen. Ook in 2021 kom ik graag terug bij kerstpakkettenidee!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kerstpakkettenidee

Bij Kerstpakkettenidee kun je terecht voor kerstpakketten die geschikt zijn voor iedereen. Met een keuze uit 800 verschillende soorten kerstpakketten is het mogelijk om een pakket uit te kiezen voor uzelf of uw werknemer(s) dat precies naar wens is. Er kan worden gekozen op basis van prijsklasse, of juist op basis van het thema van het pakket, zoals mannen, Vrouwen, Zonder Alcohol, BBQ, Wellness, Fondue of Vuurkorf. Naast een specifieke keuze staat er ook een top 20 kerstpakketten online ter aanbeveling door de website. Ieder jaar zet de website kerstpakkettenidee een nieuw assortiment online, zodat de ontvangers niet hetzelfde pakket kunnen ontvangen van vorig seizoen. Bestellingen zijn mogelijk vanaf enkele stuks tot duizenden. De klantenservice is bereikbaar voor alle vragen via telefoon, mail en chat. Op facebook, linkedin, youtube en instagram is kerstpakkettenidee te volgen voor het laatste nieuws. Volgens Feedback Company wordt de website beoordeeld met een 9.1/10.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kerstpakkettenidee. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Kerstpakkettenidee is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Kerstpakkettenidee

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Kerstpakkettenidee.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.