5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kinetic Balance

Kinetic Balance is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van kleding en accessoires specifiek voor rolstoelgebruikers. In tegenstelling tot ‘aangepaste kleding’, benadrukt het merk dat hun producten speciaal ontworpen zijn voor gebruik in een rolstoel. Het assortiment bestaat uit jeans, truien, jassen, tassen en Raindeks, allemaal bedacht met de focus op een zittende houding. Kinetic Balance heeft inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring als producent van rolstoelgordels voor de professionele markt. Deze producten worden niet direct aan consumenten verkocht. Het merk onderscheidt zich ook door middel van een ambassadeursprogramma, bestaande uit inspirerende individuen met unieke verhalen. Zij leveren waardevolle feedback en tips die bijdragen aan productontwikkeling van het bedrijf om het aanbod te verbreden en te versterken. De focus van Kinetic Balance ligt sterk op het ontwikkelen van kleding en accessoires die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol zijn voor rolstoelgebruikers.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kinetic Balance. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Kinetic Balance en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Kinetic Balance laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kinetic Balance

Kinetic Balance

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.