Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Kontoer Design

Het bedrijf Kontoer Design is ontstaan vanuit een passie voor kunst en de wens om kunst aan de muur laagdrempeliger te maken voor klanten in Nederland. Je kunt via de website verschillende ontwerpen kiezen, en daarna gebeurt iets bijzonders in de webshop. Vervolgens is het namelijk mogelijk om dit kunstwerk in wel 200 verschillende formaten en manieren te laten maken, precies zoals jij het mooi vindt. Deze manier van werken leent zich voor de kleinschaligheid waarmee Kontoer produceert. Zij maken het gehele kunstwerk binnen Nederland waardoor een hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd. Op de website vindt je zeer veel beeldmateriaal van de mogelijke kunstwerken, zodat je precies kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Kontoer Design om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Kontoer Design.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Kontoer Design

Kontoer Design

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.