5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kuyichi

Kuyichi is een modemerk dat zich heeft gepositioneerd op het snijvlak van stijl en duurzaamheid. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een scala aan kledingopties voor zowel mannen als vrouwen, zoals blijkt uit de seizoenscollecties. De focus ligt op jeans, met voor elk wat wils, van laag uitgesneden tot extra hoge taille, en stijlen van super skinny tot wijde pasvorm. Het merk loopt voorop in het uit de mode halen van de industrie en streeft ernaar om duurzame praktijken te introduceren in de mainstream mode. Het bedrijf is beoordeeld als toonaangevend door de Textile Exchange, een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzamere textielindustrie. Kuyichi werkt ook met een hoge mate van transparantie en geeft inzicht in het productieproces en de mensen die de kleding maken. Kuyichi biedt een breed scala aan ondersteuning voor zijn klanten, waaronder een onderhoudsgids om de levensduur van de producten te verlengen, een pasvormgids om de perfecte denim pasvorm te vinden en een blog met verhalen over het merk en de industrie. Het bedrijf zet zich in voor ethische productie en eerlijke materialen, en gebruikt duurzame grondstoffen in de hele productielijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kuyichi. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Kuyichi wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Kuyichi presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kuyichi

Kuyichi

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.