5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Laimböck

Laimböck is een bedrijf met een bijzonder lange historie en daarmee ook een schat aan ervaring. Alles draait bij Laimböck om het vervaardigen van de hoogste kwaliteit lederen handschoenen voor klanten die kwaliteit en vakmanschap zeer kunnen waarderen. De webshop is volledig ingericht om te helpen bij het kiezen van de juiste handschoenen voor jou. Zo is er bijvoorbeeld ook een maattabel beschikbaar en is er een ruim assortiment voor zowel heren als dames. Daarnaast is een speciaal segment ontwikkeld voor tijdens het autorijden. Naast het assortiment lederen handschoenen waar het bedrijf al sinds 1831 om bekend staat, is er tegenwoordig ook een categorie speciaal voor vegans. De werkwijze en manier van vervaardigen van de producten wordt uitgebreid uitgelegd via de webshop van Laimböck, deze is te vinden onder de website laimbock1831.com.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Laimböck. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Laimböck maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Laimböck, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Laimböck. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Laimböck als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Laimböck

Laimböck

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.