5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Legend

Legend Sports, met het hoofdkantoor in Assendelft, Nederland, is een winkel voor sport- en fitnessliefhebbers. Het geeft prioriteit aan kwaliteit, waardoor het een vertrouwde bron is voor diverse sport- en fitness-gerelateerde producten. Als merk gelooft Legend Sports dat legendes niet worden geboren, maar worden gemaakt, wat de toewijding onderstreept om klanten te helpen bij hun reis om de beste versie van zichzelf te worden. Het bedrijf verkoopt producten variërend van sportvloeren, zoals puzzelmatten en fitnessvloeren, tot kleding en beschermende kleding. Het voorziet ook in de behoeften van boks- en fitnessliefhebbers met een uitgebreid assortiment bokszakken, handschoenen, beschermende kleding en sportsupplementen. Het merk heeft ook een lijn shapewear en diverse sportaccessoires. Een fysieke winkel in Zaandam is een aanvulling op de online webwinkel, waar klanten producten kunnen bekijken en uitproberen, en deskundig advies kunnen krijgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Legend. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Legend wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Legend presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Legend

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Legend.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.