5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

LeopoldFlora

LeopoldFlora is een specialist in de levering van hoogwaardige kunstplanten voor buitengebruik. Met een divers aanbod, zoals kunstmatige bamboe, lavendel, geranium en laurier, en kunstgras, richt de webshop zich op diegenen die hun ruimtes willen verbeteren zonder dat ze intensieve plantenverzorging nodig hebben. Naast planten biedt het bedrijf ook kunstbomen, buxussen, hagen, takken en hangplanten. De kunstplanten van LeopoldFlora zijn zorgvuldig vervaardigd van superieure materialen, ontworpen om de natuurlijke allure van hun echte tegenhangers te imiteren. Ze bieden een UV-assortiment, waardoor planten hun levendige kleuren 8-10 jaar behouden, ook wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Met een divers productaanbod voor verschillende smaken biedt het bedrijf ook nieuwe roodbladige kunstplanten voor buiten. LeopoldFlora biedt internationale verzendservices en levert producten in heel Europa. Hun online platform stelt klanten in staat om persoonlijk advies te ontvangen, zodat klanten de beste aankoopbeslissingen kunnen nemen. De kunstplanten van zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook praktisch. Ze vereisen minimaal onderhoud, zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zorgen het hele jaar door voor groen, waardoor ze een goede investering kunnen zijn voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Het bedrijf zorgt voor productstabiliteit door stevige plastic potten te leveren voor alle grotere planten en bomen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met LeopoldFlora. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over LeopoldFlora en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij LeopoldFlora? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over LeopoldFlora! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van LeopoldFlora

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij LeopoldFlora.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.