1.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.9/10
(77 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 77
 1. Beoordeling:

  4
  Libelle zomerweek
  Veel van hetzelfde. Muziek in hal niet fijn qua geluid/galm. Eten/drinken duur.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  libelle werk
  dit jaar weer een heerlijke libelledag gehad op de libelle week. het was weer gezellig. leuke stands. veel beter dan vorig jaar
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  libelle beurs
  de beurs viel erg tegen teveel dezelfde dingen..weinig woon assortiment..weinig grotere maten …veel te veel tassen…ik ben nog nooit met zoweinig spullen naar huis gegaan…
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Tegenvaller
  Het viel ons erg tegen
  Veel kleiner dan voorheen
  Geen leuke aanbiedingen
  Kaarten zijn behoorlijk duur
  We vonden de sfeer niet zo leuk
  Saaie muziek
  Bij de uitgang kregen we een blikje ice tea
  Dat moest snel worden opgedronken want een aantal meters verder moest het worden ingeleverd (vanwege statie geld)
  Wij komen er niet meer
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Teleurgesteld
  Al jaren ga ik met mijn vriendin naar de Libelle zomerweek in Almere. Door omstandigheden waren we vorig jaar niet geweest dus gingen we vol verwachting naar deze voor ons nieuwe locatie. Bij voorbaat al behoorlijk geld uitgegeven voor de entree en het parkeren (55 euro) De entree en binnenkomst begon teleurstellend. Sfeerloze ‘kas’ geen gevoel dat je op de Libelle zomerweek was. Geen leuke koopjes en aanbiedingen, veel dezelfde producten, weinig variatie. Eten en drinken was niet normaal zo duur, flesje water of frisdrank 4,75. Een broodjes 8,95 wat er niet eens smakelijk uit zag. Besloten om volgend jaar niet weer naar de Libelle zomerweek te gaan. We besteden ons geld liever in een ander uitje samen.
  1

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Duur en onprofessioneel Libelle zomerweek
  Slechte ontvangst, rommelig en ongezellig in de hal. Het was net de Bazaar in Beverwijk.

  Buiten veel Ibiza kleding en hondenvoer.
  Mega duur en 15 euro voor een parkeerplaats na afloop….

  Vreselijk deze locatie…..ik pas!

  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  8
  Een gezellige shopdagje
  We hebben een heerlijke dag gehad afgelopen maandag.
  Alles was ruim opgezet.
  Leuke kramen.
  Echter er waren weinig nieuwe producten.
  De modeshow was erg leuk. Ook de artiesten die optraden waren geweldig.
  De band was super. Bij Ruth Jacott werd er lekker geswingd.
  De prijzen van de horeca waren absurd ook in deze tijd.
  2 cappucino en 2 aardbeien gebakjes €,17 40. Ook de broodjes waren prijzig.
  2 broodjes hete kip plus 1 ice tea € 24 90
  Gaarne volgend jaar wat normalere prijzen hanteren.
  Wij komen volgend jaar zeker weer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  10
  Libellen zomerweek
  Prachtige dag gehad vandaag bij de libellen zomerweek. Hele mooie locatie en alles is ruim opgezet. Erg gezellig!!! Het enigste wat niet zo leuk is was dat alles zo duur was.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  4
  Waar is de vertrouwde beurs gebleven?
  De nieuwe locatie vind ik, samen met veel anderen, geen succes. Normaal galmde er wel overal iets van muziek door speakers wat de sfeer verhoogde. Ook geen leuke thema aankleding van lampionnen oid.
  Toiletten spoelden niet goed door. Prijzen waren te hoog. Geen leuke aanbiedingen of gratis producten dit jaar. De band die optrad op maandag was echter wel heel goed. Die zou voor mij 5 sterren krijgen. Helaas dat de overige min punten dit flink omlaag trekken. Ik hoop dat de organisatie wat doet met al deze slechte reviews, want deze variant kost ze anders veel bezoekers. Ging altijd graag naar deze beurs maar als dit niet veranderd was het de laatste keer.
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Erg slecht. Eten: niet goed en veel te duur. Drinken: dubbele espresso voor 7.00 euro! Flesje chaufontaine: 4,75 euro. Geen kwaliteitsproducten. Geen gratis samples.
  Ongezellige sfeer en rommelig.
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  2
  Zonde van mijn vrije dag
  Vol verwachting richting Vijfhuizen, toch een ritje van anderhalf uur. Parkeren tussen het onkruid voor de spotprijs van 15 euro per auto. Grote ongezellige “ontvangsthal” zonder ook maar enige vorm van verwelkoming of iets aansprekends. Binnen in de hal standjes met ibizajurjen, goedkope tassen, hondenvoer(?), wenkbrauwdames en lelijke schoenen. Buiten standjes met ibizajurken, goedkope tassen, hondenvoer, wenkbrauwdames en plastic rietjes(???) Entreetickets voor 19,95 om troep te mogen kopen? Niks duurzaam geproduceerde producten maar massaproductie gemaakt in de llage lonen landen. Een man met een gitaar op een podium in een hoekje met 3 dames als publiek. Heel veel jongelui die met opblaasbare vraagtekens rondlopen(?) Workshops die bij lange na niet toereikend zijn voor het aantal bezoekers. Zeer ongezellige locatie. Kortom zonde van mijn vrije dag en zwaar teleurgesteld weer de rit naar huis aangegaan.
  4

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  4
  was oke
  Samen met een vriendin geweest.. was leuk opgezet maar niet voor een hele dag. je hebt het binnen een halve dag wel gezien.. we schrokken ons rot van de prijzen van het eten en drinken had wel wat goedkoper gemogen We hebben het wel gezellig gehad en ook leuke artiesten
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Teleurstellend
  Het is dat mijn schoonzus en ik er zelf een leuke dag van hebben gemaakt viel de dag mee. Maar niet te danken aan libelle.
  Na de koffie en thee met een aardbeien schuitje €18,- zij we rond gaan lopen en zagen inderdaad veel zelfde kraampjes en die prijzen rezen ook de pan uit niks geen beurs aan biedingen maar inplaats daarvan hebben ze er volgens mij nog even 10% boven op de prijs gegooid. Met de lunch 1 zakje friet en 2 flesje water €13,85. En de locatie viel ook tegen je moest van hot naar her lopen om alles te kunnen zien en het was in de middag veel te warm in de hal. Ik mis de knusheid en charme van Almere strand. Dus ik denk dat ik maar even een paar jaar over sla.
  4

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  2
  Tegenvaller
  Na jaren niet te zijn geweest weer een keer gezellig naar Libelle dag. Helaas tegen gevallen. Veel van hetzelfde. Tassen ontharing dingen. Het leek meer op de zwarte markt dan op gezellige libelle daf die ik van jaren geleden ken. Ik ben het dan ook eens met de andere review. Zonde van het gelld
  4

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  Niet aan te bevelen
  Afgelopen zondag naar Zomerweek geweest. Mocht je geld teveel hebben dan kun je het hier zeker kwijt. Extra dure kaarten (Euro 29) vanwege optreden bekende artiesten? Parkeerkosten Euro 15,=.
  Erg warme overdekte hal. Gewoon flesje water Euro 4,20. Geen drinkwater bij de toiletten, gewone toiletten waren gesloten, water toiletten spoelde slecht weg.
  Miste leuke make-over zoals vroeger met Rob Peetoom. Zoals reeds genoemd veel aanbod van hetzelfde, geen leuke koopjes of bijzondere aanbiedingen. En aan het eind de altijd leuke Libelle tas ontbrak, of kon je die nu kopen voor Euro 6,=?
  Ik heb het gevoel dat het alleen maar om het geld draait en niet om trouwe ‘Libelle’ zomerweek bezoekers een leuke dag te bezorgen. Erg jammer jullie verliezen op deze manier een groot aantal trouwe bezoekers.
  7

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Libelle

Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat op 13 april 1934 voor het eerst werd gedrukt. Libelle is tegenwoordig ook wel bekend van de libelle zomerweek waar trends op het gebied van bijvoorbeeld mode, tuin, koken en nieuwe producten worden gepresenteerd. Libelle wordt op dit moment uitgegeven door DPG Media Magazines.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Libelle. De beoordeling van 2.9/10 is gebaseerd op 77 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.45 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Libelle met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Libelle een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Libelle deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Libelle kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Libelle laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Libelle

Libelle

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.