1.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.8/10
(93 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 93
 1. Beoordeling:

  2
  Niet leuk en duur
  Libelle zomerweek:
  We komen er net vandaan, t was idd een hele verandering tov Almere. Bij binnenkomst was t even schrikken, jeetje binnen? Nee dat niet maar a la Ikea werd je omgeleid van buiten naar binnen, niet echt sfeervol en een beetje benauwd. Verder vond ik t eea vrij duur, wijntje 5,25 was meer een proeverijtje, best weinig, heb ik ook gezegd, prod van La Place altijd prima ook qua prijs, foodtruck: bitterballen 5 voor 8,50 dus 1,70 euro per stuk, toch niet leuk meer, zak patat 6,50, waar zijn we mee bezig? Parkeren 15 euro, entree tickets weet ik niet meer. Toiletten op 1 punt, waren defect en er was geen water.
  Herhaling er weer vlg jaar heen, nee dat zeker niet
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Een slechte jaarmarkt
  Veel te veel dezelfde massakleding waarbij de verkoopsters ook nog doen alsof je iets speciaals bij hun mag kopen. Het is alleen maar gericht om ziveel mogelijk te verkopen. Niks geen leuke snufjes etc. Alleen maar massa verkoop. Het enige wat goed was waren de likeurproeverijen. Het was gewoon één grote slechte jaarmarkt. Volgend jaar lekker uitje naar Maastricht of zo. Succes verder
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Libelle zomerweek
  Al jaren gaan wij met veel plezier naar de libelle zomerweek.
  Dit jaar viel het ons echt tegen, veel dezelfde stands en het leken er ook minder dan voorgaande jaren.
  Eten en drinken hoef je daar ook niet te kopen, zo duur je zou bijna denken dat er goud in zit.
  Wel thuis gekomen met 100 tassen en mijn wenkbrauwen hoef ik voor een jaar ook niet meer te verven, schuurplekken van de ontharing pads tenminste als ik mij bij elke stand met ontharing pads had laten ontharen had ik geen vel meer gehad😂
  Hopelijk doen jullie hier wat aan!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  4
  Geen waa voor je geld
  Al jaren gaan we als moeder en dochters uitje naar libelle zomerweek. Jammer genoeg viel het dit jaar tegen, de gezelligheid hebben we zelf wel gemaakt.
  Veel dezelfde stands, consumpties belachelijk duur, parkeren waarom kost dat 15 euro, maak het ook toegankelijk voor mensen die minder te besteden hebben
  Was vorig jaar meer variatie aan stands, heel jammer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Wat een afgang is deze editie.
  3 jaar geleden was het nog wel oke. Nu alleen maar flut kleding. Wenkbrauw figuren. Standjes zo klein dat als er een paar mensen in staan je klem staat. En dan die achterlijke prijzen. Koffie in een klein prutbekertje ook nog voor de helft gevuld voor bijna 4 euro. Stukje wortel cake 5,50. Mij zie je daar niet meer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Geldklopperij
  Wat een aanfluiting is dit tegenwoordig. Op het Almeerderstrand hadden we altijd een leuke dag. De stands zijn nu erg klein en daardoor ook vaak veel te vol. Je kon moeilijk ergens even rustig kijken. Een patatje met mayonaise kostte € 6,20. Gewoon een puntzakje, niks bijzonders, flesje water €4,—. Ook vond ik weinig leuke proeverijen. Kortom, belachelijk veel geld uitgegeven voor weinig leuks. Ik ga er niet meer heen.
  1

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Wij gingen al jarenlang met mijn 3 dochters naar Almere, konden we ons het hele jaar op verheugen, sinds vorig jaar in vijfhuizen viel echt tegen, dit jaar toch maar weer geweest maar was nog slechter dan vorig jaar, niks nieuws, 4 of vijf kraampjes alleen maar wenkbrauwen en ontharingspads, wij gaan niet meer, dat wordt volgend jaar de toppers, en shoppen doen we wel lekker in Amsterdam of Den bosch.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Niet gegaan
  Door de slechte review zijn we niet gegaan. We hebben heerlijk geshopt en gegeten in Amsterdam.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  4
  Jammer
  Ik woon aan de overkant, gratis kaarten en geen parkeerkosten wat dat betreft dus geen klachten. De afgelopen 2 jaar in Vijfhuizen was best oké. Helaas dit jaar is alles op een kleiner terrein gepropt . De slingert gedwongen van binnen naar buiten en raakt daardoor gedesorienteerd. Je kan nergens de drukte uit om bijvoorbeeld naar een workshop te gaan. Dan moet je overal weer doorheen en loopt vast in de drukte. Er is geen route om op een snellere manier bij de uitgang te komen als je naar huis wilt. Veelal zo druk en weinig ruimte dat je niet veel ziet en dan was ik er niet eens in het weekend. Voelde nogal claustrofobisch. Als ik van verder weg zou komen ging ik zeker niet nog eens.
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Zeer matig
  Heel druk, lawaaierige en heel erg warm binnen. Nergens water te tappen en € 4,- voor een flesje water. Zo fout en erg commercieel.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  2
  Zo ontzettend slecht
  Vreselijk we hadden ons zo verheugd Almere was leuk maar dit is een grote aanfluiting schaam je een ster is nog te veel
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  Slecht, ongezellig en TE DUUR
  Wat een aanfluiting. Zo ongezellig in dit gebouw en zo heet. Slechts een klein deel gezellig buiten.
  En als je lekker buiten zit een geschreeuw door de speakerboxen.
  En dan de prijzen??? Hoe durven ze. 4 euro voor een flesje water. 8,50 voor 5 bitterballen. Waarschijnlijk 300 euro voor een koude friet…ik weet het niet eens meer.
  En als klap op de vuurpijl…15 EURO parkeerkosten en je krijgt er niet eens een chauffeur voor. Schandalig. Libelle, hoe durf je…mensen zo op kosten te jagen.
  Als je nog twijfelt om te gaan NIET DOEN. Houdt je geld in je zak en pak een gezellig terrasje.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  1 aanfluiting
  Vol verwachting gingen we met zijn 3 en op pad. Deze editie leek in het niks op de editie van vroeger op het almeerderstrand. De zomerweek heeft geen uitstraling, het is schrikbarend duur om wat te eten, een flesje ice tea kost €6,95 en een broodje €8,50 en die was ook nog eens droog en oud… wat er werd
  aangeboden in de standjes was niet veel bijzonders, op een paar standjes na. Binnen in de hal was het verschrikkelijk warm. Al met al hebben wij niet de leuke dag gehad die Libelle bij de zomerweek voorstelt. Ik hoef hier niet meer naar toe, zeker niet voor het het bedrag wat je moet betalen aan entree en dan ook oog eens de schandalige prijs van €15 per auto vragen om te parkeren in een weiland waar je tot je knieën in het gras loopt!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  2
  Duur, heet en weinig variatie
  Na jaren op het Almeerderstrand geweest te zijn dit jaar Vijfhuizen proberen. Maar wat een aanfluiting! Ten eerste de parkeerkaart was 15 euro, een flesje drinken 6,95! een tassenstalling 1 euro per tas ga zo maar door.
  Er was weinig variatie, veel hetzelfde, make-up, drank, en tassen. De hal waar het podium stond leek wel een stationshal en het galmde qua geluid. Omdat het binnen in kassen is gesitueerd en de zon scheen leek het wel een Turks stoombad zo heet!
  De standjes waren veel te klein, als je naar binnen wilde kon je niet stil staan om te kijken. Al met al een aanfluiting, mij zie je er niet meer. Ze zitten nu in Haarlemmermeer om uit te breiden wat niet kon in Almere, maar ik denk dat uitbreiden niet nodig is als ze zo door gaan.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  4
  Slecht
  Vandaag naar de libelle zomerweek geweest. 3de keer en meteen de laatste keer. Binnen is het vreselijk benauwd en klam. Vreselijk massaal. Je betaalt om binnen te komen maar verwacht niet dat je iets gratis krijgt echt super karig. Eten betaal je de hoofdprijs. De tentjes zijn overal veel te klein waardoor het overal veel te druk is om rustig iets uit te zoeken. Als je mazzel hebt dan hoef je niet lang te wachten om iets te eten of drinken te bemachtigen. Voor mij de laatste keer.
  1

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Libelle

Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat op 13 april 1934 voor het eerst werd gedrukt. Libelle is tegenwoordig ook wel bekend van de libelle zomerweek waar trends op het gebied van bijvoorbeeld mode, tuin, koken en nieuwe producten worden gepresenteerd. Libelle wordt op dit moment uitgegeven door DPG Media Magazines.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Libelle. De beoordeling van 2.8/10 is gebaseerd op 93 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Libelle met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Libelle een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Libelle deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Libelle kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Libelle laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Libelle

Libelle

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.