1.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.8/10
(53 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 53
 1. Beoordeling:

  2
  Tegenvaller!! Almere was veel beter & sfeervoller!!!!!!!
  Laatste x dat ik naar Libelle Zomerweek ben geweest. Zo jammer na 14 jaar zoveel plezier als moeder&dochter erheen gaan. Veel te warm, klein en druk binnen.
  Buiten veel van hetzelfde en ontzettend duur.
  Zomerse sfeer aan strand is weg.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Zeer teleurstellend
  Het was een zeer teleurstellende libelle zomerbeurs. Wel 15x naar Almere geweest en nu naar Vijfhuizen war een tegenvaller. Wanneer de zomerbeurs volgend jaar weer in Vijfhuizen is was dit de laatste keer. Heel jammer
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Laatste keer voor mij
  Ik ben een aantal keren naar de Libelle zomerweek geweest met plezier. Maar dit keer was teleurstellend. Het was veel te druk, in de expo erg warm en consumpties schandalig duur. De kraampjes vielen ook erg tegen. Veel van hetzelfde en te druk om iets te bekijken. Jammer, ik sla volgend jaar over.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Teleurgesteld
  Teleurgesteld zoals velen heb ik hetzelfde gevoel. Kleding kwaliteit nul en kleine maten of 1 maat. Kleding voor Ibiza of zo moest het eruit zien,of uit het jaar nul. Leek wel van de rommelmarkt. Van alles gepast om toch leuk te doen maar pasvorm was nul. Verkopers wilde alleen maar verkopen zo van de straat geplukt . Wat dan nog leuk was regenjas te duur, of moest je alsnog online bestellen. Jammer hoor ik wilde volle tassen met libelle spullen zoals in het tijdschrift staat. Veel make-up, maar bij de workshop werd geen uitleg gegeven over oogschaduw omdat daar geen tijd voor was zei mw. Nou wat doen we dan hier. Ze wilde alleen maar verkopen. En dan het eten kort rommel bahhh duur. Patat die niet gaar was dan maar. Lees de rest van de revieuws die negatief zijn maar ik stop nu. Echt erg jammer ik raad niemand aan om nog te gaan. Libelle tijdschrift lijkt nu niet meer echt Hollands gezellig maar nep net als de zomerweek.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  8
  De laatste keer!
  Wat een afgang. Na een reis van 4,5 uur geconfronteerd met een slecht georganiseerde Huishoudbeurs. Veel te druk-teveel kaarten verkocht?- waardeloze kraampjes, te weinig horeca en toiletten, met ellenlange wachtrijen. Geen gezelligheid…Libelle onwaardig!
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Het aantal sterren is door mij verkeerd ingetoetst. De Libelle Zomerweek krijgt van mij geen ster, maar een dikke 0!!!
   1

   0

   Je hebt al gestemd!

 6. Beoordeling:

  2
  Teleurstellend
  Een lange reis gemaakt, en vervolgens kom je binnen in een grote drukke hal waar iedereen tegen je aan loopt en ik direct een onprettig gevoel kreeg, en dat vlak na corona-tijd. Het aanbod van de kraampjes was niet leuk, veel make-up en veel van hetzelfde aanbod en weinig goedkope producten. Geen zarqa of provoet. De sfeer was er ook niet zoals andere jaren, het podium, wat voorgaande jaren een mooie centrale plek had, zat nu verstopt in de drukke hal, waar je zo snel mogen uit wou en ik heb buiten ook geen muziek gehoord, dat gaf juist zoveel sfeer altijd. Mijn dochter wou een ijsje maar er stond een rij van 30 ! mensen. Buiten was er ook geen zitplek, we konden in een tent zitten met kakelende mensen. Voorheen kon je de drukte even ontlopen door op het strand te zitten en te genieten van de omgeving. Het was nu druk druk. Het aanbod was ook veel minder dan voorgaande jaren, de hal zijn we snel ontvlucht, maar buiten stond er maar 1 blok kraampjes, echt weinig. Daar waren we zo doorheen. Verder waren de prijzen van het eten hoog. Nergens kon je even je flesje vullen, overal moest je gelijk je portemonnee trekken. Wat wel positief was, was dat je de workshops nu vooraf online kon boeken, maar bij aankomst kreeg je geen plattegrond, en de workshops stonden ook niet allemaal goed op het bord aangegeven en de borden daar moest je ook naar zoeken. Al met al het was een zoektocht van jewelste en daardoor hebben we 2 workshops gemist. Het was daardoor echt stressen. Bij het vertrekken kreeg je geen gratis tasje mee, maar vega burgers die bijna over de datum waren. Vervolgens moesten we als toetje nog drie kwartier in de rij staan om de parkeerplaats te verlaten, om 12,50 dure parkeerkaart af te rekenen. Nee, als dit het aanbod is van volgend jaar, slaan ik en mijn dochter over.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Zomerweek 2022 teleurstellend.
  Altijd met veel plezier naar de libelle zomerweek geweest, maar dat was in Almere.
  Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie wat erg tegen viel.
  Allereerst het aantal kramen: te klein, te weinig en te druk, zodat je nergens bij kon.
  Over de prijzen en kwaliteit van de horeca zal ik maar zwijgen…
  Dan de grote hal: zo benauwd en weinig leuks te zien, mits je naar huis wil met een zak vol rietjes!
  Gelukkig maakte het optreden van Belle Perez veel goed!
  Maar àls we volgend jaar nog gaan, dan nemen we in ieder geval onze eigen krentenbollen mee.
  Dus libelle: één tip: gauw terug naar Almere!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  4
  Heel jammer
  19 keer in Almere naar libelle zomerweek geweest ieder jaar een uitje waar we van genoten hebben dus vol goede moed naar Expo in Vijfhuizen, maar helaas geen vergelijk van Almere. Eerst ook in de file gestaan, bij binnenkomst rijen van mensen omdat je begon met horecaplein inderdaad schreeuwend duur niet normaal, dan daarna overdekte hal met stands mega warm en krap. Buiten was een deel wel leuk maar ook heel krap opgezet, soms maar aan een kant tenten en doodlopend. De feesttent was qua geluid heel slécht galmde enorm. We hebben er zelf wat van gemaakt maar ook geen leuke aanbiedingen proeverijen, jongeren achter de stand met mobiele telefoons in hun hand dus Almere ga het weer aub organiseren!!!!!
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  4
  Teleurstellend
  Wij waren er de eerste dag, geen pendelbussen, die in de ochtend reden.
  Waardoor half uur lopen.
  Er stonden ook veel oudere mensen, die dat stuk niet konden lopen en geen schaduw plekken.
  Door de locatie ben je veel tijd kwijt met file rijden.
  De gezelligheid is niet te vergelijken met Almere en de bereikbaarheid ook niet.
  Ik weet niet of het voor herhaling vatbaar is.
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Zomerweek
  Locatie was in de randstad waardoor heen en terug filerijden. Locatie was zelf erg mooi en ruim.
  Aanbod winkeltjes waren voornamelijk hetzelfde, geen verschiedenheid.
  Horeca was schreeuwend duur, half kopje heet water, 3 Euro. Water 4 euro. Schandalig
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  10
  Super georganiseerd
  Gister naar de Libellebeurs geweest voor de 7 e keer met mijn zusjes.Al die jaren in Almere was geweldig Wel eens een jaar regen gehad en ook wel eens veel vliegjes in de lucht.Dus toen we de recenties lazen dachten we: dit word de laatste keer.Nou het was geweldig.Zowel binnen als buiten.Het deed niet onder voor Almere strand.De toiletten waren schoon.En zo aan de beurt.Leuke kraampjes net als 2 jaar geleden met leuke kleding.Het eten en drinken is duur maar als je op een terrasje gaat zitten betaal je dit ook. Er werd geschreven dat er alleen maar gepind kon worden
  Totaal niet waar.De kramen hadden liever cash dan ging het sneller.Ik snap niet waar al die negativiteit vandaan komt.Wij waren er dinsdag.Zal wel minder druk zijn geweest dan vrijdag.Maar alla overdrijven is ook een kunst.Voor sommige mensen is het nooit goed.Wij zijn volgend jaar weer van de partij in Haarlemmermeer Expo
  0

  5

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  Dit kan echt niet
  23 mei naar de Libelle beurs geweest.
  Bij weggaan 2 plantaardige kipschnitzels mee gekregen.
  Bij thuiskomst zag ik dat de houdbaarheidsdatum 23 mei was.
  Je nag een gegeven paard niet in de bek kijken maar dit vind ik echt niet kunnen.
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Teleurstellend
  In vergelijking tot voorgaande jaren een stuk minder stands. Erg warm binnen in de expo en buiten was het niet rolstoelvriendelijk. Het was veel te druk en wat leidde tot verdringing bij sommige stands. Weinig en vieze toiletten, ook heb ik geen pin automaat gezien wat voorgaande jaren wel op het terrein aanwezig was. Een water drinkpunt zou ook gewenst zijn geweest, en de prijzen voor een simpel broodjes was belachelijk.
  3

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  4
  Teleurstellend
  De Libelle zomerweek viel dit jaar erg tegen, weinig variatie in stands, belachelijk hoge prijzen horeca.De zomerweek in Almere had een veel gezelliger sfeer.Heel veel van hetzelfde, Sla volgend jaar maar over denk ik!!!
  5

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  6
  watertappunten
  Waarom zijn er geen watertappunten op de Libelle zomerweek? Een flesje water kost € 3,75. Sowieso alle horeca erg duur. Voor een klein zakje friet betaalden we € 4,50. Dat vind ik wel erg duur.
  6

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Libelle

Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat op 13 april 1934 voor het eerst werd gedrukt. Libelle is tegenwoordig ook wel bekend van de libelle zomerweek waar trends op het gebied van bijvoorbeeld mode, tuin, koken en nieuwe producten worden gepresenteerd. Libelle wordt op dit moment uitgegeven door DPG Media Magazines.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Libelle. De beoordeling van 2.8/10 is gebaseerd op 53 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Libelle met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Libelle een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Libelle deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Libelle kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Libelle laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Libelle

Libelle

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.