Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Light and Shade

Light and Shade is een specialist op het gebied van verlichting in de breedste zin van het woord. Zo zijn er niet alleen veel lampen te koop in de webshop, maar ook veel architecturale verlichting die in de kamer een subtiele maar belangrijke plek heeft. Dit soort verlichting geeft een luxe en exclusieve uitstraling aan de inrichting en is daardoor van belang voor een mooi ontwerp. Het bedrijf heeft veel ervaring in deze branche en kan daardoor adviseren en zelfs complete lichtplannen maken. Het van oorsprong Belgische bedrijf heeft tevens een zeer complete webshop gecreëerd waarin zij niet alleen lampen en verlichting verkopen, maar ook bijbehorende accessoires en decoraties. Om jouw ontwerp en inrichting af te maken zijn er ook meubels en andere grotere objecten toegevoegd aan de winkel. Dit complete assortiment zorgt dat je op 1 plek een groot deel van je inrichting kunt aanschaffen.

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Light and Shade en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Light and Shade laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Light and Shade

Light and Shade

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.