Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Linenbundle

De online winkel Linenbundle biedt luxe beddengoed aan. De oprichters willen de kwaliteit van de slaap van hun klanten verbeteren met hoogwaardige hoeslakens, dekens en kussens, die afzonderlijk of in sets kunnen worden gekocht, zodat zij de dag met meer energie en concentratie tegemoet kunnen zien. Daarbij hecht het bedrijf veel belang aan duurzaamheid. Zo wordt bij de fabricage bijzondere aandacht besteed aan de duurzaamheid en de scheurvastheid van de producten, die moeten voorkomen dat het linnengoed vaak wordt vervangen en dat er na het wassen klonten en pluisjes ontstaan. Bovendien gebruiken de fabrieken van Linenbundle uitsluitend zonne- en windenergie om minder uitstoot te veroorzaken. De geproduceerde kussens en dekens zijn gevuld met 100 procent gerecycleerde microvezels, waardoor levend plukken en dierenmishandeling worden vermeden. Naast duurzaamheid zijn ethische arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen belangrijk voor de winkel. Daarom werken de productiefaciliteiten samen met Fairtrade, een organisatie die fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en lonen bevordert, evenals voordelen zoals een ziektekostenverzekering of een zwangerschapsuitkering.

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Linenbundle of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Linenbundle al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Linenbundle te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Linenbundle, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Linenbundle

Linenbundle

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.