5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lo10m

Lo10M is een online sneaker lifestyle store die klanten in staat stelt om eersteklas sneakers te kopen. De website, lo10m.com, biedt authentieke en originele schoenen van merken zoals Yeezy, Air Jordan en Nike. Alle schoenen worden gecontroleerd door experts op authenticiteit en kwaliteit voordat ze naar de klant worden verzonden. Daarnaast verkoopt Lo10M ook ‘second chance sneakers’, wat betekent dat de schoenen zijn gebruikt om bijvoorbeeld te passen in de winkel, of de verpakking beschadigd is, maar nog steeds als nieuw zijn. Klantenservice is een belangrijk aspect voor Lo10M en ze bieden korting aan op verschillende producten. Naast het verkopen van sneakers heeft Lo10M ook een blog waar nieuws over het bedrijf en sneakers in het algemeen verschijnt. Naast het verkopen van sneakers heeft Lo10M ook een categorie met vintage meubelstukken en one of a kind pieces.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Lo10m. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Lo10m is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Lo10m

Lo10m

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.